Wandelshirt

Bij je inschrijving voor de KiKa Haarlem City Walk kun je voor slechts € 13,50 het unieke KiKa Haarlem City Walk 2023-wandelshirt bestellen. Het shirt is verkrijgbaar in een heren- en damesmodel. Het herenmodel heeft een ronde hals en het vrouwenmodel heeft een V-hals. Zowel het dames- als herenmodel is te bestellen in de maat S t/m XXL.

Op de voorkant van het wandelshirt staat een prachtige illustratie van de stad Haarlem en op de achterkant staat ons nieuwe KiKa Haarlem City Walk-logo met de tekst '2e editie' daarin verwerkt. De kleur van het shirt is donkerpaars, het is de kleur waarin 'Haarlem' in ons logo afgebeeld staat.

Bestellen
Heb jij het wandelshirt bij je inschrijving besteld, dan kan je deze op zaterdag 13 mei op vertoon van je persoonlijke QR-code bij de start- en finishlocatie ophalen. Sta je al ingeschreven, maar heb je het shirt nog niet besteld? Dan kun je dan alsnog doen via je je persoonlijke dashboard. Je vindt de link naar je dashboard in de e-mail met je inschrijfbevestiging.

Zolang de voorraad strekt zijn de speciale shirts op de dag zelf bij de start en finish ook nog te koop voor € 15,- per stuk.