Wandelshirt

Maak jouw KiKa Haarlem City Walk-beleving compleet met ons unieke wandelshirt. Ook voor onze editie van 2024 presenteren we weer een speciaal ontwerp. Dit jaar is ons juweeltje groen met de herkenbare KiKa-oranje illustraties. Het stadsgezicht van Haarlem loop vanaf de voorkant van het shirt via de linkerzij naar de achterkant.

Het technische wandelshirt is verkrijgbaar in een dames- en herenmodel. Het damesmodel heeft een V-hals en het herenmodel heeft een ronde hals. Sta je al ingeschreven? Je kunt het shirt eenvoudig bestellen via je persoonlijke dashboard.
Bestellen
Het shirt is bij inschrijving voor slechts € 15,00 te bestellen. Het shirt is verkrijgbaar in een herenmodel met ronde hals en een damesmodel met V-hals. Beide modellen zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL. Sta je al ingeschreven? Bestel het shirt dan via je persoonlijke dashboard.

Als je het wandelshirt bij je inschrijving besteld, kun je het op zaterdag 18 mei bij de start- en finishlocatie ophalen. Zolang de voorraad strekt zijn de speciale shirts op de dag zelf bij de start- en finishlocatie te koop voor € 17,50 per stuk.