Vrijwilligers

Wij kunnen de Haarlem City Walk niet organiseren zonder de inzet van vele vrijwilligers. De betrokkenheid van al deze personen maken alle evenementen van organisator Le Champion een succes! Bij de Haarlem City Walk zullen wij veel vrijwilligers inzetten om ervoor te zorgen dat jij een onvergetelijke dag beleeft. Le Champion wil er samen met alle vrijwilligers alles aan doen dat jij de hele dag met een grote glimlach op de gezicht loopt. Wil jij ook vrijwilliger worden bij een van de grotere sportorganisaties?

Tijdens de Haarlem City Walk worden de stempelposten bemand door vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers een stempel krijgen. De vrijwillige parcoursleiders zorgen ervoor dat de route goed en duidelijk is uitgepijld. Dit wordt gedaan door ervaren vrijwilligers. Natuurlijk zijn er op de start- en finishlocatie ook vrijwilligers aanwezig, die zorgen voor een goede doorstroming en natuurlijk de welverdiende medaille bij de finish.

Wil jij als vrijwilliger helpen?

Ben jij erbij? Registreer je dan als nieuwe vrijwilliger of log in met je account en meld je direct aan voor een dienst. Een e-mail sturen kan ook. Het e-mailadres is: vrijwilligers@lechampion.nl

Ja, ik wil graag helpen als vrijwilliger