Le Champion app

De Le Champion app is de nieuwe omgeving waarin de deelnemers en supporters genieten van de ultieme beleving vóór, tijdens en ná de evenementen van Le Champion. De nuttige functionaliteiten zorgen voor een nog leukere deelname en perfecte voorbereiding. Bekijk op deze pagina de voordelen en extra's van de app tijdens de KiKa Haarlem City Walk.

Le Champion App
De Le Champion app is een overkoepelende app, waarin alle evenementen van de sportorganisatie gebundeld zijn. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven, specifieke evenementinformatie bekijken en de uiteindelijke sportieve prestatie bekijken. Naast dat deze app voor deelnemers handig is, kunnen supporters en bewoners van één evenement deze ook downloaden. Zo kunnen zij door middel van de LiveTracking precies zien waar op het parcours hun helden zijn. De app is gratis te downloaden in de Play- en Appstore!


Zo connect je jouw startnummer

Wil je gevolgd worden door jouw supporters/fans? Koppel dan je startnummer aan je persoonlijke account in de app. Hierbij is het belangrijk dat je dezelfde inlog (e-mailadres en geboortedatum) gebruikt als je bij je inschrijving hebt gedaan.

Zo activeer je GPS-LiveTracking

Om GPS-LiveTracking te activeren moet jouw startnummer gekoppeld zijn aan jouw profiel. Zie in de video hiernaast hoe je dat doet. Als je alles goed hebt ingesteld zie je een startknop in de app staan. Vergeet je op start te drukken? Dan wordt het automatisch geactiveerd.

Zet je profiel op privé

Wil je dat jouw supporters/fans jou kunnen volgen, maar wil je niet dat iedereen je kan volgen? Zet dan je profiel op privé. Op deze manier kunnen alleen de mensen je volgen, die van jou de pincode hebben gehad. Deze pincode stel je zelf in.​​​​

Mis niets met de Le Champion app tijdens de KiKa Haarlem City Walk

Alle belangrijke evenementinformatie bij elkaar
LiveTracking van jouw deelname (ook leuk voor supporters)
Leuke en handige tips ter voorbereiding op jouw KiKa Haarlem City Walk
Al jouw wandelprestaties in één overzicht
Laat iedereen weten dat jij erbij was met het unieke selfieframe
Het bijbestellen van extra's zoals het wandelshirt
Alle evenementen van Le Champion overzichtelijk in één kalender
Inschrijven voor jouw volgende uitdaging van Le Champion

Een kijkje in de Le Champion app